donderdag 8 augustus 2013

Essence: Me & My Ice Cream

Je hebt er vast wel van gehoord:  De nieuwe collectie van Essence genaamd Me & My Ice Cream.
De collectie is echt super schattig! In dit artikel zie je wat de collectie inhoudt en wat de prijzen zijn. Veel plezier! :) 




 Hieronder zie je foto's van de collectie:




The baked eyeshadows ♥ €2,89

Ice eyes! de langhoudende, gemarmerde oogschaduw in de tinten karamel, abrikoos en mint hebben een superzachte textuur voor een zomerse oogmake-upstijl met een subtiel glansje. verkrijgbaar in 01 Cone Head, 02 Icylicious en 03 Always on my mint. 



Lipbalms  ♥  €1,99

Let’s twist! deze unieke lip balms zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurcombinaties: avendel-vanilla, abrikoos-beige en roze-mint. Perfecte matches met een opvallende look! De lippen worden verwend met sheabutter en jojoba-olie en de aroma's laten een heerlijke geur achter. verkrijgbaar in 01 Ice, ice baby, 02 Icylicous en 03 Ben & Cherries. Leuke namen!



 Cream blush ♥ €2,89
 Cream dream! Deze blush met crème formule voelt als crème en poeder tegelijker. De intense abrikooskleur geeft een natuurlijke, frisse tint aan de wangen. We wachten op de zon –met ons favoriete ijsje! verkrijgbaar in 01 Ice bomb. 




Shimmer Pearls ♥ €2,89
Als glanzende ijsbolletjes.. De zachtjes glanzende pareltjes in pastelcombinatie zijn perfect in lijn met de kleuren in deze trend edition. Voor een subtiele glans op het gelaat en voor het camoufleren van rode plekjes. Verkrijgbaar in 01 i-cy u.


Nial Polish ♥  €1,89

Aardbei, pistache, bosbes of abrikoos? De langhoudende nagellakken in de prachtige pastelkleuren roze, mint, lavendel en abrikoos zorgen ervoor dat je meteen zin krijgt in ijs! Verkrijgbaar is 01 Ben & Cherries, 02 Always in my mint, 03 Ice, ice baby en 04 Icylicious.

Nail topping stickers ♥  €1,99
 Regenboogspikkels! Deze vernieuwde, zelfklevende stickers creëren een uniek en verrassend 3D effect op jouw nagels. De spikkeltjeslook is de ultieme nagelstijl – en niet alleen voor ijsfans! Verkrijgbaar in 01 Rainbow sprinkles. Super gaaf!

Hand Wipes ♥ €1,39

Smelt het ijsje in je hand? Om zeker te zijn dat je handen weer fris en schoon zijn na het genieten van een ijsje kun je deze hand wipes gebruiken! Ze hebben een heerlijke aardbeigeur. Verkrijgbaar in 01 I scream ice cream.


Dit was de collectie. Nadat ik dit allemaal op de site zag, moest ik meteen naar de Kruidvat om deze te kopen! Helaas was bijna alles uitverkocht. Ik heb gelukkig nog vier artikelen kunnen kopen.
Je zal meer zien in mijn volgende artikel. Welk product vind jij het leukst? Laat het me weten! :)
Love,
Hend ♡  





Geen opmerkingen:

Een reactie posten