woensdag 7 augustus 2013

In the spotlights: Lauren Conrad



Letter from Lauren: Hot Hot Haute August
Lauren Conrad, de 27 jarige vrouw die enorm veel succes heeft bereikt en die vele mensen inspiratie heeft gegeven verdient zeker een artikel op mijn blog. Ze is mijn favoriete inspiratiebron op basis van beauty (cosmetica) en kleding. Veel leesplezier! :)



Lauren Conrad is geboren op 1 februari 1986. Ze is een schrijfster, modeontwerpster,  model en ze heeft een rol gehad in de Amerikaanse realityserie Laguna Beach en ze heeft een rol in The Hills gehad waarin wij een kijkje konden nemen in haar persoonlijke en professionele  leven in de mode-industrie in LA. Inmiddels is Lauren gestopt met The Hills omdat ze meer privacy wilde.




Lauren heeft veel boeken geschreven onder andere verhalen en twee boeken op het gebied van mode. In 2011 kwam het boek ‘Lauren Conrad Style’ uit en inmiddels ‘Lauren Conrad Beauty.’ In deze boeken geeft ze natuurlijk uitleg en enorm veel tips. Super dus!

De DipDye ken jij vast wel! Nou, dat is allemaal  begonnen sinds de wereld het nieuwe kapsel van Lauren zag. Lauren had haar haar aan de onderkant knalroze geverfd en daarna opgestoken. Iedereen vond het prachtig en sindsdien hebben veel meiden en zelfs celebraties het nagedaan. Nu heeft ze lichtblond aan de onderkant wat misschien wel minder opvalt, maar supermooi is!




 

Zoals je ziet is Lauren echt een prachtvrouw! Lauren is erg succesvol en ik vind haar echt geweldig. Als je meer over Lauren en haar ideeën wil weten, check dan zeker haar artikels op haar blog: http://laurenconrad.com
Wat vind jij van Lauren? Laat het me weten in de reacties. :)


Love,
Hend ♡  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten